Menu

Richtlijnen Coronavirus

Beste families,

Zoals jullie weten veranderen de maatregelen ten opzichte van het coronavirus regelmatig. Hiermede is onze dienstverlening ook reeds aangepast:

Bij het regelen van een uitvaart zijn wij genoodzaakt om de getroffen familie naar het funerarium te laten komen om afspraken te maken naar de uitvaart toe. Sinds heden wordt dit beperkt tot maximaal 4 personen van de nabestaanden, die dan ook 1,5 m van elkaar dienen te zitten, omwille van de social distancy. Ook het lichamelijk contact, zoals handen geven, dient nog altijd vermeden te worden.

Door de steeds wisselende maatregelen kunnen we geen aantal aanwezigen meedelen voor de uitvaartdiensten en begroetingen. Want dit wordt week per week bekeken en eventueel aangepast. Dit wordt best besproken tijdens het regelen van de uitvaart.

De winkel zal terug op de normale uren open zijn. Ook hier gelden bepaalde maatregelen. Zo zullen bij het binnenkomen en buitengaan de handen ontsmet moeten worden. Er zou 1,5 m afstand gerespecteerd moeten worden tussen andere klanten en het winkelpersoneel. In de winkel mogen maar maximum 2 klanten gelijktijdig aanwezig zijn.

Het dragen van een mondmasker en de nodige handhygiƫne zijn verplicht bij het betreden van onze gebouwen.

Wij hopen dat deze crisis snel voorbij is en dat wij onze dienstverlening weer normaal kunnen laten verlopen.

WIJ BLIJVEN WEL TELEFONISCH BEREIKBAAR OP 011/53 64 59.

Alex, Evi, Anke, en team

Ontdek onze uitvaartwinkel

Grafstenen, urnen, bloemstukken en meer. Volledig naar wens.