Menu

Afscheidsruimtes

  • Openingsuren
  • Op afspraak

De manier waarop wij afscheid nemen van onze dierbare is de laatste jaren sterk geëvolueerd. Een halve eeuw geleden was de pastoor één van de notabelen van de gemeente en de kerk was de ontmoetingsplek bij uitstek voor alle dorpsbewoners. Niemand die zich toen een uitvaart zonder mis kon voorstellen.

De laatste jaren is het kerkbezoek echter zodanig teruggelopen, dat het nu ook niet meer altijd vanzelfsprekend is dat de uitvaart in de kerk plaatsvindt. De aula is steeds vaker een aangename plek voor een afscheidsmoment. Op deze plek kan u op een persoonlijke manier afscheid nemen.

Om aan deze persoonlijke, familiale behoeften en wensen tegemoet te komen, hebben wij onze funeraria uitgebreid met een aula in Zolder-Centrum, in Houthalen-Oost, in Houthalen-Centrum en in Heusden-Centrum.

In de aula van uw keuze kan u met eigen gekozen teksten, muziek en foto’s afscheid nemen van uw dierbare. Wij begeleiden u hierbij en werken samen met u een mooie afscheidsviering uit, waarbij de overledene centraal staat. U bepaalt zelf hoeveel u en uw familie in handen kan of wil nemen. Een mooie tekst neerschrijven en die dan ook nog zelf voordragen is immers niet iedereen gegeven.

Tijdens de muziekstukken is er ook de mogelijkheid om foto’s te projecteren want wat moeilijk met woorden gezegd kan worden, kan soms wel door muziek en foto’s worden vertaald.

Fotogalerij Heusden

Ontdek onze uitvaartwinkel

Grafstenen, urnen, bloemstukken en meer. Volledig naar wens.