Door het coronavirus zijn wij genoodzaakt om een aantal richtlijnen die de regering, volksgezondheid en Uitvaartunie Vlaanderen ons opleggen te volgen. Meer info.
Menu

Online condoleren

Jaak Eerlingen

  • 08 maart 1935
  • 14 maart 2020
  • Groeten: Beste familie, vrienden, buren en kennissen, Zaterdag hebben we afscheid moeten nemen van mijn papa Jaak Eerlingen. Mama en ik willen iedereen al bedanken voor de steunbetuigingen. Jammer genoeg kunnen we in deze uitzonderlijke tijden de uitvaart niet laten doorgaan zoals de gewoonte is. In het uitvaartcentrum kan er enkel in beperkte familiekring een laatste groet worden gebracht.
  • Begrafenis: Daarom zou ik jullie allen die papa graag hadden, willen uitnodigen om op een geschikter moment in de nabije toekomst samen te komen voor een passende uitvaart en herdenking en dit na de afkondiging van het Corona alarm. Mijn Papa zijn laatste wens was gecremeerd worden, dit vindt plaats op donderdag 19 maart 2020. De urne wordt dan bij de begrafenisondernemer in bewaring gegeven tot we de uitvaart kunnen laten plaats vinden in een bredere kring van familie, vrienden en kenissen. Ik hou jullie daarvan op de hoogte. Dank voor het begrip en vriendelijke groet, Mark Tel: +41 79 340 99 44 Skype: markeerlingen

Ontdek onze uitvaartwinkel

Grafstenen, urnen, bloemstukken en meer. Volledig naar wens.